Fellow Finance - Medialle

Otathan yhteyttä
asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Suosi suomalaisia rahoituspalveluita

29.11.2017 08:55

osta_tyota_suomeen

Suositko sinä suomalaisia tuotteita ja palveluita? Tänään, joulukuun ensimmäisenä päivänä, vietetään valtakunnallista Osta työtä Suomeen -päivää. Kansallisen merkkipäivän ideana on kertoa suomalaisille, kuinka tärkeätä on valita suomalaisia tuotteita ja palveluita ulkomaalaisten sijasta. Suomalaisen työn tulosten nostaminen esille on myös hyvä tapa juhlistaa Suomea juuri 100-vuotisjuhlapäivän alla.

Itse olemme erittäin ylpeitä siitä, että meille on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstämme ja tarjoamastamme palvelusta. Olemme luonnollisesti mukana juhlimassa ja kunnioittamassa suomalaisen työn arvoa tänään muiden suomalaisten yritysten kanssa. Suomalainen Fellow Finance on syntynyt muuttamaan perinteisen pankkitoiminnan sijoittajille ja säästäjille tuottavammaksi sekä lainanhakijoille edullisemmaksi. Palvelussamme lainanhakijat saavat rahoitusta kohtuullisella korolla suoraan sijoittajiemme tarjoamana, nopeammin ja vaivattomammin kuin pankista. Tarjoamme myös mm. kattavan Fellow Finance lainaturvavakuutuksen, joka auttaa lainalyhennysten maksamisessa työttömyyden tai sairasloman sattuessa, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.

Miksi meidän suomalaisten sitten pitäisi tukea suomalaisia yrityksiä ulkomaalaisten yrityksien sijasta? On laskettu, että jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10.000 uutta työpaikkaa. Lisääntyneiden työpaikkojen lisäksi suomalaisen tuotteen tai palvelun hinnasta palautuu monta kymmentä prosenttia takaisin verotuloina Suomeen, jonka avulla pystymme kattamaan yhteiskuntamme hyvinvointiin liittyviä kustannuksia.

Entä mitä tämä kaikki tarkoittaa sinulle silloin, kun tarve järkevälle rahoitukselle tulee ajankohtaiseksi? Muista suosia turvallista ja luotettavaa suomalaista rahoituspalvelujen tarjoajaa. Näin luot työtä Suomeen, synnytät verotuloja ja ylläpidät hyvinvointivaltiotamme. Vedä viisaasti kotiinpäin ja valitse aina suomalainen palvelu - Suomi kiittää.

Tutustu suomalaiseen lainatuotteisiimme tästä