Haluatko muuttaa maailmaa?

Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä vertaislainapalvelua ja lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille tarjoava yritys. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, palveluasenne ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen ovat meidän juttumme.

Jos ​tunnet ​nämä asiat omiksesi, niin ota yhteyttä sähköpostitse (jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi) ja kerro meille, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää meidän tiimiin. Liitä mukaan CV. 

Avoimet työpaikat


Rahoituspäällikkö

Haemme Pohjoismaiden suurimmaksi kasvaneeseen joukkorahoitusyhtiö Fellow Financeen rahoituspäälliköitä Helsingin ja Turun toimistoillemme (Tampere, Oulu ja muut kasvukeskukset myös mahdollisia), joiden ensisijaisena vastuuna on aktiivinen uusasiakashankinta (B2B) ja asiakkuuksien hoitaminen. Rahoituspäällikkö luo pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakasyritystemme kanssa auttaen yrittäjiä monipuolisten rahoitusvaihtoehtojemme valinnassa ja rahoituksen joustavassa saamisessa yli 6600 sijoittajaltamme.

Toivomme sinulta

  1. Myyntikokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
  2. Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  3. Ymmärrystä yritysrahoituksesta, aikaisempi kokemus finanssialalta on eduksi
  4. Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa
  5. Hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa

Tarjoamme sinulle

  1. Kilpailukykyisen ja tuloksiin sidotun palkkauksen
  2. Mielenkiintoisen asiakastyön PK-yritysten ja yrittäjien kanssa
  3. Energisen tiimimme ja aktiivisen markkinointimme tuen
  4. Nopeasti kasvavan yhtiön dynaamisen toimintaympäristön

Oletko sinä uusi rahoituspäällikkömme? Myy itsesi meille ja lähetä hakemuksesi ”rahoituspäällikkö" ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 1.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Hintikka puh. 040 5855 009. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka markkinapaikan kautta on välitetty rahoitusta yli 210 milj. eurolla yli 285 000 lainanhakijalle yli 6 600 sijoittajan toimesta. Fellow Finance on ainoa suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolle on myönnetty maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta. Yhtiö on perustajiensa ja finanssitalon Taaleri Oyj:n omistama yhtiö.Ruotsinkielisiä asiakaspalvelijoita Helsinkiin

Haemme nyt Helsingin toimistollemme asiakaspalvelijoita vakituiseen työsuhteeseen palvelemaan ruotsalaisia asiakkaitamme.

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta ja laskurahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta yli 210 milj. eurolla ja palvelulla on yli 290 000 käyttäjää 43 eri maasta. Fellow Finance Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Fellow Financen kasvaessa haemme asiakaspalvelijoita vastaamaan ruotsalaisten asiakkaidemme lainahakemusten käsittelyn lisäksi puhelimitse ja sähköpostitse hoidettavaan aktiiviseen asiakaspalveluun. Hakijalta toivomme erinomaisia ruotsinkielisiä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen eivätkä monipuoliset asiakaspalvelutilanteet ole sinulle ongelma. Olet myös aktiivinen ja innokas oppimaan uutta sekä nopea sisäistämään uusia asioita. Työ edellyttää erinomaista ruotsinkielen taitoa. Englannin ja Suomen kielten osaaminen on etu.

Tarjoamme monipuolisen asiakaspalvelutehtävän dynaamisessa työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi joukkorahoituksen parissa. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työ. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Työpaikka sijaitsee Fellow Finance Oyj:n Helsingin toimistossa.
Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen antoni.airikkala@fellowfinance.fi

Lisätiedot: +358 46 810 34 34