Fellow Financen uutisarkisto

Palvelemme kaikissa vertaislainaamiseen, joukkorahoitukseen, lainan hakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Valokuvat johtoryhmästä ja hallituksesta löydät Yritys-sivultamme.

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Ennätykselliset 100.000.000€ välitetty lainaa

27.02.2017 09:49

Fellow Finance on ensimmäisenä Pohjoismaisena joukkorahoituspalveluna välittänyt palvelua käyttäviltä sijoittajiltaan lainansaajille yli 100 miljoonalla eurolla lainoja. Tämä tapahtui vain hieman yli kolmessa vuodessa (lähde: Fellow Finance tilastot). Samassa ajassa lainoja on haettu 790.794 kpl yhteensä 3,6 miljardilla eurolla.

Kolmessa vuodessa Pohjoismaiden suurimmaksi

Fellow Finance 100M€ tilastot

Fellow Finance palvelua käyttävät sijoittajat ovat saaneet keskimäärin 11% korkotuottoa vuosittain. Lainamuotoinen joukkorahoitus onkin todennäköisesti varmin joukkorahoituksen eri muodoista saada sijoituksilleen tasaisesti hyvää tuottoa. Fellow Finance välitti lainoja vuonna 2016 noin 50 milj. eurolla kuluttajille Suomeen ja Puolaan sekä PK-yrityksille Suomessa. Suomessa Fellow Financen markkinaosuus oli vuonna 2016 yli 30% koko joukkorahoitusmarkkinasta (lähde: Valtiovarainministeriö). Sekä vertaislainaaminen että yritysten lainamuotoinen joukkorahoitus kasvavat edelleen nopeasti pankkirahoitusta täydentävänä rahoitusmuotona. 
 
Lisätietoja:
Jouni Hintikka
toimitusjohtaja
Fellow Finance Oyj
Puh. 040 5855009

Fellow Finance – Crowdfunding for People and Businesses

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt lainoja yli ​100 milj. eurolla ja palvelulla on 170 000 käyttäjää 43 maasta. Fellow Finance Oyj on perustajiensa ja finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö.

Lue lisää: www.fellowfinance.fi