​Joustava laskurahoitus

 • Rahoita haluamasi laskut
 • 100% rahoitus laskuille
 • ​Rahat laskuista heti kassaan

​Selkeä hinnoittelu

 • Rahoituskulu per rahoitettu lasku
 • Ei ​avaus-, kuukausi- tai vuosimaksua
 • Ei vakuustalletusta tai limiittimaksua

Pääomat ​käyttöön

 • Nopeutat myyntisaatavien kiertoa
 • Tasaat kassanvaihteluita
 • Parannat maksuvalmiutta

Laskurahoituksella laskut rahaksi

Laskurahoituksella yrityksesi voi hakea rahoitusta myyntilaskuillaan. Yrityksesi ei enää tarvitse odottaa, että asiakkaasi maksavat laskun 14, 21, 30, 45 tai jopa 90 päivän kuluttua vaan saat rahat heti saatavistasi käyttöön. Laskurahoituksella saat kassavirrastasi huomattavasti helpommin ennustettavaa poistaen itseltäsi epävarmuuden myyntilaskujen kotiutumisaikataulusta, etkä vasta myyntilaskun eräpäivänä tai pahimmassa tapauksessa vielä paljon myöhemmin. Lisäksi laskujen rahoittaminen antaa yrityksellesi mahdollisuuden tehdä investointeja ottamatta lisää velkaa ja tasoittaa yrityksesi kassan kausivaihteluita. Eli laskut rahoittamalla yrityksesi nopeuttaa pääoman kiertoa ja parantaa omaa maksuvalmiuttaan.

Laskun rahoittaminen on nykypäivää

Yritysten rahoitusvaihtoehdot ovat olleet jo jonkin aikaa murroksessa uusien rahoitusmuotojen täydentäessä nopeasti kiristynyttä pankkirahoitusta. Erityisesti laskurahoituksen tarve PK-yrityksissä on kasvanut viime vuosina nopeasti, koska suuret yritykset ovat pidentäneet omia maksuaikojansa sekä pankkirahoituksen vakuusvaatimukset ovat kasvaneet. Lisäksi yritysten reaalivakuuksien puute ja liiketoiminnan nopea kasvu ovat olleet selkeitä syitä siihen, miksi yritykset ovat halunneet aloittaa rahoittamaan laskunsa Fellow Financen kautta. Laskurahoituspalvelussamme voit aina itse päättää, mitkä laskuistasi haluat rahoittaa - maksat vain kertakorvauksen per rahoitettu lasku. Pääset rahoittamaan laskusi, vaikka heti rekisteröitymällä automatisoituun yritysportaaliin.

Rekisteröidy ja rahoita lasku

Halutessasi lisätietoja laskurahoituspalvelustamme, voit ottaa yhteyttä rahoitusasiantuntijaamme klo 9.00-15.00 puh. 045 7875 7035 ja klo 15.00-21.00 puh. 044 230 4726 tai yritysrahoitus@fellowfinance.fi

Lauantaisin rahoitusasiantuntijamme on tavoitettavissa klo 11.00-15.00  puh. 044 230 4726.

Suomalainen Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka kautta on välitetty rahoitusta yli 200 miljoonalla eurolla palvellen samalla yli 280 000 asiakasta. Palvelustamme suomalaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa ja laskurahoitusta. Fellow Finance on perustajiensa ja Helsingin pörssiin listatun finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö, jolla on Finanssivalvonnan myöntänä maksulaitoksen toimilupa.

Edullinen työkalu kassanhallintaan


Fellow Financen laskurahoituspalvelussa ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Yrityksesi ei myöskään tarvitse kerryttää erillistä vakuustiliä tai maksaa laskurahoituksesta limiittimaksua tai komissiota rahoituksesta. Maksat vain kertakorvauksen per rahoitettu lasku. Laskurahoituksen hinta on aina yrityskohtainen riippuen yrityksesi luottoriskiarviosta.

Soita rahoitusasiantuntijallemme arkisin kello 9.00-15.00 puh. 045 7875 7035 ja kello 15.00-21.00 puh. 044 230 4726 tai lähetä sähköpostia yritysrahoitus@fellowfinance.fi ja pyydä tarjous laskusi rahoittamisesta jo tänään. Lauantaisin asiantuntijamme on tavoitettavissa klo 11.00-15.00  puh. 044 230 4726.

Voit myös itsenäisesti rekisteröityä laskurahoituspalveluumme ja ensimmäisen laskun lataamisen jälkeen saat meiltä laskurahoitustarjouksen. Otamme sinuun tällöin yhteyttä.

Aloita laskun rahoittaminen


Laskurahoitus

Kuinka laskurahoituksemme toimii?

Fellow Financelta voivat kaikki yritykset kokoon katsomatta hakea laskurahoitusta, rekisteröidyt vain laskurahoituspalveluumme. Asiakkuuden avaamisen jälkeen voit ladata laskujasi rahoitettavaksi helposti ja milloin tahansa haluat. Esimerkiksi voit valita rahoitettavaksi vain ne laskut, joissa on pitkät maksuajat tai rahoittaa myyntisaamisesi vain tiettynä aikana vuodessa kausivaihteluiden tasaamiseksi. Yrityksesi ei tarvitse siis siirtää kaikkia myyntilaskuja palveluumme vaan voit rahoittaa vain haluamasi laskut.

Laskurahoituspalvelumme toimii joukkorahoitusperiaatteella. Tämä tarkoittaa, että laskusi rahoitus tulee suoraan tuhansilta sijoittajiltamme ilman välikäsiä. Palvelumme toimii huutokauppaperiaatteella, joka ajaa kilpailun takia rahoituskulua alas sekä varmistaa aina parhaan markkinahinnan laskullesi.

Rahoita laskusi rekisteröitymällä

Voit avata palvelumme veloituksetta muutamassa minuutissa ja saat laskullesi heti rahoitustarjouksen. Hyväksyttyäsi rahoitustarjouksen, yrityksesi saa rahat laskusta samana päivänä (arkisin klo 9-17).

Tarjoamme käyttöösi markkinoiden vaivattomimman työkalun laskujen rahoitukseen, joka on aina ulottuvillasi nopeasti ja automaation ansiosta mihin tahansa aikaan vuorokaudessa.

Rekisteröidy laskurahoituspalveluun

Laskurahoituksen yhteenveto

 1. Päätät itse, mitkä laskut rahoitat ja milloin
 2. 100% rahoitus laskuille ilman vakuuksia
 3. Palvelumme käyttäminen mahdollistaa sinulle pidempien maksuaikojen tarjoamisen asiakkaillesi  
 4. Kilpailutat rahoitushinnan markkinapaikkamme sijoittajilla
 5. Edullinen. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja. Ei limiittimaksua tai vakuustalletusta
 6. Vain kertapalkkio per rahoitettu lasku
 7. Rahoituspäätös ja rahat tilillesi jopa samana päivänä​

Unohda laskujen myynti, aloita laskujen rahoittaminen

Tiesitkö, että laskun myyminen ja rahoittaminen eivät ole sama asia? Laskurahoitus on miellyttävämpi tapa vaalia tärkeää asiakassuhdetta verrattuna laskujen myyntiin perintäyhtiölle. Laskujen myynnin periaatteen mukaisesti laskusi siirretään automaattisesti perintään yhteistyökumppanisi toimesta, mikäli ilmenee, esimerkiksi inhimillisestä virheestä johtuva, maksun myöhästyminen. Laskurahoitus on taas pehmeämpi ja kunnioittavampi menetelmä parantaa omaa maksuvalmiutta, koska säilytät mahdollisuuden neuvotella asiakkaasi kanssa, mikäli ilmenee ongelmia laskun maksussa.


Kirjaudu vanhana asiakkaana

​Edistyksellisin ja todennäköisesti edullisin laskurahoituspalvelu. Kokeile!