Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste sisältää kuvauksen muun muassa siitä, mitä henkilötietoja Fellow Finance -palvelu tallentaa ja miten näitä henkilötietoja voidaan käyttää.

Rekisterinpitäjä

Fellow Finance Oyj
Y-tunnus: 2568782-2
Osoite: Ratakatu 1 b A 10, 00120 Helsinki
Puhelin: 0203 80101
Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja, kun rekisteröidyt/ilmoitat tietosi, haet lainaa, aloitat lainasijoittamisen, osallistut järjestämiimme markkinointikampanjoihin tai kilpailuihin, kun vierailet verkkosivustollamme ja kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme kerätä sinua koskevia henkilötietoja myös esimerkiksi Suomen Asiakastieto Oy:ltä, väestörekisterikeskukselta sekä yksityishenkilöiden nimi ja osoitetietoja välittäviltä yrityksiltä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käyttö

Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Kerättävät henkilötiedot

Voimme kerätä ja säilyttää rekisterissämme tietoja:

Luottotietojen tarkistus ja tarkastukset väärinkäytösten estämiseksi

Voimme käyttää yhtä tai useampaa luottotietoyritystä tarjoavaa yritystä henkilö- ja luottotietojen tarkistamiseksi ja väärinkäytösten estämiseksi, ja voimme säilyttää tiedot kyseisistä tarkistuksista. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi lain niin vaatiessa.

Tietojen jakaminen ja luovuttaminen

Voimme jakaa ja luovuttaa tietojasi Fellow Finance Oyj:n kanssa samaan konserniin kuuluville yhtiöille, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueella sekä laskutuksesta ja perinnästä vastaaville yrityksille. Voimme myös myydä tai luovuttaa henkilötietolain sallimia tietoja Fellow Finance Oyj:n valikoiduille yhteistyökumppaneille suoramarkkinointitarkoituksiin, markkinatutkimuksiin sekä markkinointikilpailujen järjestämiseen, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista. Voimme lisäksi luovuttaa tietojasi ulkopuolisille tahoille kun laki ja säädökset niin sallivat tai velvoittavat, oikeudenkäyntimenettelyjen yhteydessä tai milloin se on tarpeellista sellaisen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, jossa rekisteröity on osallisena (esimerkiksi, jotta voimme mahdollistaa myöntämämme lainan nostamisen).

Tietoturvallisuus ja tietojen säilytysaika

Fellow Finance Oyj:n rekisteriseloste (saatavilla osoitteesta rekisteriseloste) sisältää kuvauksen kerättyjen ja säilytettävien tietojen suojaamisesta sekä ajasta, jonka ajan tiedot säilytetään.

Suostumus tietojen käsittelyyn

Rekisteröimällä/antamalla tietosi suostut samalla siihen, että käytämme ja/tai luovutamme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Rekisteröimällä/antamalla tietosi, suostut tällaiseen henkilötietojesi siirtoon ja käyttöön. Varmistamme aina, että kaikki yhtiöt ja ulkopuoliset tahot, joilla siirrämme tietojasi, ovat sitoutuneet noudattamaan tietosuojavaatimuksiamme.

Evästeiden käyttö

Fellow Finance Oyj:n verkkosivustot käyttävät evästeitä. Lisätietoja evästeiden käytöstä on saatavilla rekisteriselosteesta (saatavilla osoitteesta rekisteriseloste).

Henkilötietojesi päivittäminen ja muuttaminen

Sinulla on tarkastusoikeus henkilötietoihisi. Mikäli haluat milloin tahansa tarkastaa, päivittää tai muuttaa meille antamisia henkilötietoja tai kieltää niiden käyttämisen suoramarkkinoinnissa, etämyynnissä, markkinatutkimuksissa tai markkinointikilpailuissa, voit tehdä niin verkko-osoitteessa www.fellowfinance.fi tai postitse Fellow Finance Oyj, Ratakatu 1 b A 10, 00120 Helsinki.

Rekisteriseloste

Fellow Finance Oy:n henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste, johon sinun tulee tutustua, on saatavilla osoitteesta rekisteriseloste

Ulkopuolisten tahojen verkkosivustot

Tietosuojaselosteemme ei sovellu minkään ulkopuolisten tahojen verkkosivustoihin, joille saatat päästä sivustomme kautta. Sinun tulee näin ollen varmistua siitä, että olet tutustunut soveltuvaan tietosuojaselosteeseen ennen kuin annat mitään henkilötietoja ulkopuolisen tahon ylläpitämän verkkosivuston kautta.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tarkastamme tätä tietosuojaselostetta säännöllisesti ja sen kulloisetkin muutokset tullaan julkaisemaan tällä sivulla.