Avoimet työpaikat

Myyntihenkisiä asiakasneuvojia

Fellow Financen asiakaspalvelutiimiin haetaan nyt vahvistuksia.

Suomalainen Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jonka markkinapaikan kautta on välitetty rahoitusta yli 290 milj. eurolla yli 385 000 lainanhakijalle yli 8 000 sijoittajan toimesta. Fellow Finance on ainoa suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolle on myönnetty maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta. Yhtiö on perustajiensa ja Helsingin pörssiin listatun finanssitalon Taaleri Oyj:n omistama yhtiö.

Yhtiön kasvaessa haemme myyntihenkisiä asiakasneuvojia vastaamaan asiakasneuvonnasta puhelimitse ja sähköpostitse. Hakijalta toivomme hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen eivätkä monipuoliset asiakaspalvelutilanteet ole sinulle ongelma. Olet myös aktiivinen ja innokas oppimaan uutta sekä nopea sisäistämään uusia asioita. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin, ruotsin ja muiden kielten osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä dynaamisessa työympäristössä ja huipputiimissämme sekä mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työ. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi "asiakasneuvoja" ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 12.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Nyholm puh. 050 5771028.

Luotonvalvoja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin luotonvalvojaa. Luotonvalvojan tehtävässä teet monipuolisesti luottohallintoon liittyviä tehtäviä kuten asiakkaiden luottokelpoisuuden arviointia, laskutusta ja seuraat asiakkaiden maksukäyttäytymistä sekä tarvittaessa reagoit asiakassaatavien maksuviivästyksiin. Luotonvalvojana teet läheisesti yhteistyötä rahoituspäällikköjemme kanssa ja monipuolisesti muita tehtäviä back office -tiimissämme.

Hakijalta odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivisuutta, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä suullisia sekä kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Englannin/ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Kokemus myös vastaavista tehtävistä on eduksi.

Tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja dynaamisen toimintaympäristön rahoitusmarkkinoiden kehityksen kuumimmassa kärjessä.

Oletko sinä uusi luotonvalvojamme? Lähetä hakemuksesi ”luotonvalvoja" ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 3.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Nyholm puh. 050 5771028. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka markkinapaikan kautta on välitetty rahoitusta yli 260 milj. eurolla. Fellow Finance on ainoa suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolle on myönnetty maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta. Yhtiö on perustajiensa ja finanssitalon Taaleri Oyj:n omistama yhtiö.

Haluatko muuttaa rahoitusalaa?

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, huumori ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen ovat meidän juttumme.

Ota yhteyttä sähköpostitse jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi ja kerro, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää tiimiimme. Liitä mukaan CV.

Lue mitä meistä kirjoitetaan muualla

 • Fellow Finance Kauppalehti
 • Fellow Finance Arvopaperi
 • Fellow Finance Reuters
 • Fellow Finance Talouselämä
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Helsinkin Sanomat
 • Fellow Finance Salkunrakentaja
 • Fellow Finance Sijoittaja.fi
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Yle
 • Fellow Finance Altfi
 • Fellow Finance Inderes

Uutisia

   Sosiaalinen media